Reth Seksologu.com

Nëse nuk gjeni material për shqetësimin tuaj, ju lutem, drejtojeni pyetjen që keni direkt në e-mailin: info@seksologu.com. Më shumë »

Rreth Dr. Harxhit

Lindi në qytetin e Gjirokastrës më 16 Janar 1936. Në vitin 1960 mbaron me diplomë të shkëlqyer Fakultetin e Mjekësisë dhe caktohet Pedagog në Klinikën e Neurologjisë së Fakultetit. Më shumë »

 

Masturboj si i çmendur (2)

PYETJE Nr. 3 Doktor, Jam një djalë në universitet. Kam një shokun tim të ngushtë në shkollë me të cilin jam njohur që kur filluam Universitetin. Jemi të

Masturboj si i çmendur

Midis pyetjeve të lexuesve që presin për përgjigje, sot zgjodha t’u përgjigjem disa pyetjeve që lidhen me masturbacionin. PYETJE? Nr 1: Dr. Harxhi, Jam një 16 vjeçar nga?

Mbi Masturbacionin (2)

…Për ta bërë më të madhe kënaqësinë dhe sigurinë e masturbimit është mirë që kur masturboni të keni parasysh edhe këto: a- Në qoftë se përdorni ndonjë objekt

Mbi Masturbacionin (1)

PYETJE: Doktor, Unë e di që ka shumë burra që masturbojnë,? por nuk di në se ka edhe shumë gra që veprojnë kështu. Pyetjet e mia janë: A

Burrat me gjinj të mëdhenj

Pyetje: Jam një djalë që vuaj nga gjinekomastia. Kam rreth 15 vjet. Tani jam 30 vjeç, analizat me dalin mirë.. E vetmja gjë që më ka ngelur pa

Fimoza dhe Syneti (3)

Pyetje: Doktor, Jam 38 vjeç, formën e penisit e kam të rregullt. Prej më se një viti nuk më del koka e penisit nga lëkura. Mos ndoshta kam

Fimoza dhe Syneti (2)

Pyetje : Përshëndetje Doktor, E kam shumë të vështirë të kryej aktin seksual sepse koka e penisit nuk më del plotësisht dhe madje gjakosem në këtë pjesë gjatë

Fimoza dhe Syneti

Pyetje : E nderuar redaksi, ju lutem përcillni doktorit përshëndetjet dhe pyetjen time. Lexova artikullin për madhësinë e organit seksual mashkullor dhe kisha dy pyetje lidhur me fëmijët.

Mbi anatominë seksuale

“TESTIKUJT E PAZBRITUR” OSE “CRYPTORCHIDISMI” Pyetje: Përshëndetje Doktor, Djali im është 5 vjeç e gjysmë dhe kam vënë re se e ka shumë të rrafshët pjesën e testikujve.

Të Dobësohesh me dietë Seksi (2)

A dëshiron të jesh më seksi? Atëherë buzëqesh, qesh, harro cenet e trupit tënd( të gjitha gratë kanë cene), ngrije kokën lart, këndo, kërce, shikoje partnerin drejt në