Monthly Archives: October 2009

Prishja para kohe

Pyetje: Dr. Harxhi, së pari ju falënderoj për përgjigjet . Doja t’u drejtohesha? për një problem personal. E përfundoj shumë shpejt aktin seksual dhe kjo gjë më mërzit

Mbi pornografinë

LAHEM LAKURIQ ME DJALIN 6 VJEC PYETJE: E nderuar redaksi. I nderuar Dr. Ademi. Doja t’u pyesja lidhur me sjelljen ndaj nuditetit me fëmijët. Jam babai i një

Mbi ejakulacionin e parakohshëm

Pyetje? nr. 1: Përshëndetje doktor, Jam një djalë tek të 30-tat, dua të më shpjegosh përse prishem shpejt. Kam një vit që jam fejuar dhe më vjen turp

Kontributi i Frojdit në Seksualitetin Human

(Me rastin e 70-vjetorit të vdekjes së Frojdit) Gjysma e parë e shekullit të XX. Njerëzimi përpiqej të shpjegonte sekretet e mendimit njerëzor. Historia kishte ftuar mendjet më

Seksi i Sigurtë

Pyetje: Si mund të kryhet marëdhenie seksuale e mbrojtur? Faleminderit. Pergjigje: Interesimi yt për marrëdheniet seksuale të mbrojtura më duket me vënd dhe me shumë interes për një

Klitori i Madh !

Pyetje: Doktor, Më vjen shumë zor që u pyes, por jam shumë e shqetësuar. Klitori im më duket se është shumë i madh, më i madh nga i

Problemet me fëmijët

PYETJE: A ka ndonjë problem t’i puthësh fëmijët në zona si qafa, veshi, apo zona të tjera të ndjeshme? A ndikon në seksualitetin e tyre të mëvonshëm kjo

Nuk e kënaq dot të dashurën

Pyetje: Mirëdita doktor. Jam 24 vjeç dhe kur kryej marrëdhënie kam një problem. Nuk mund ta zgjas më shumë se 30 sekonda dhe i gjithë akti zgjat maksimumi

A e dëmton seksi gjatë shtatëzanisë gruan dhe beben.

Pyetje: Përshëndetje. Jam i martuar dhe ditën që bashkëshortja ime mësoi se ka mbetur shtatzënë e? ka kapur ankthi se mos marrëdhëniet seksuale gjatë shtatzënisë e dëmtojnë atë

Deri në çfarë moshe mund të bejmë seks?