Monthly Archives: July 2011

Nuk mund të arrij në orgazëm…

Pyetje: Përshëndetje doktor, jam një vajzë 21 vje?are desha tju pyes.. ka 5 muaj që e kam humbur virgjërinë me të dashurin tim dhe nuk ndiej kënaqësi gjatë

?farë shkakton masturbimi?

Pyetje: Jam mashkull 27 vje?. Unë nuk kam pas marrëdhënie seksuale por kam masturbuar vet. Ka ndodh se nuk jam pastruar, kjo më ka shqetësuar tashmë. Kam dhimbje

A është e vërtetë shtatzënia?

Pyetje: Kam kryer marrëdhënie me të fejuarën time dhe pas 1 jave më ka thënë që është shtatzënë. A ka mundësi të jetë e vertet kjo? Përgjigje: Kjo

Cila është mosha më e përshtatshme për të filluar marrëdhëniet seksuale?

Pyetje: Cila është mosha më e përshtatshme për një të ri-e që të vazhdojë marrëdhënie seksuale dhe sa të përgatitur duhet të jenë. ?farë duhet tju themi ne

Seksi anal

Pyetje: Përshëndetje doktor. Kam një pyetje dhe shpresoj të më ndihmosh. Jam 16 vje? dhe për herë të parë kam bërë seks (anal) me të dashurën por për

Masturbimi

Pyetje: I nderuar doktor, unë jam 20 vje? dhe fillova te masturobohem por nganjëherë pas asaj kohe ndjej ca therje dhe dhembje në vaginë, e ndjej që është

Si mund të kem një djalë pas 3 vajzave?

Pyetje: Ju përshëndes, jam nënë e 3 vajzave. Dëshiroj të kem një djalë. Nga cila ditë fillon ovulacioni? Ju faleminderit. Përgjigje: Ty të takon të bësh një djalë,

Pas një dështimi është e nevojshme të presësh për të ngelur shtatzënë?

Pyetje: Kam qenë shtatzënë dhe pa e kuptuar dështova. Bëra vizitë dhe doktori më tha që nuk ke nevojë për pastrim. Ka problem të bie sërish shtatzënë apo