A do shoku im i ngushtë të bëjmë seks?

Gay_signPyetje:
Përshëndetje, doktor.
Desha të më përgjigjesh apo të më sugjerosh diçka. Jam një djalë mbi 25 vjeç, kam raporte shumë të mira me një shokun tim, kemi kaluar shumë kohë bashkë sepse punojmë edhe në të njëjtin vend pune. Kemi shumë afërsi me njëri tjetrin, sidomos shoku? më tregon gjithçka, edhe pjesët imtime nuk i fsheh nga unë, kemi pas rastin të flemë bashkë po jo për qëllime seksi por për arsye pune, po shpesh herë? gjatë natës jemi ledhatuar dhe shumë herë kemi prekur bythët apo penisin njëri tjetrit në gjumë, por edhe ditën? shoku më përqafon rreth qafës, më lëpin veshët, gjithashtu shpreh xhelozi për mua, më merr shumë herë në telefon. Më shpjego a ka dëshirë shoku që të bëjë seks me mua? Më ndihmo që të mund ta kuptoj a ka interes për mua, apo thjesht ta pyes do të bëj seks me mua apo jo,? nëse do tja plotësoj dëshirën.

Përgjigje:
Me sa duket ju të dy keni ndjenja seksuale për njëri-tjetrin. Nuk më thua keni patur marrëdhënie me vajza ju te dy? Ju mund të jeni homoseksualë ose biseksualë.
Përse nuk shkoni më përpara me njëri-tjetrin? Dikush duhet ta marrë inisiativen. Merre ti, me që u interesove të pyesje.
Uroj shëndet e fat në këtë eksperiencë të re.
Doktori.