A është e dëmshme të gëlltis spermën?

Pyetje:
Pershendetje doktor! Jam nje djale homoseksual 24 vjec. Nuk kam asnje semundje seksualisht te transmetueshme, po ashtu edhe partneri im. Kam shume deshire te konsumoj ose te gelltis spermen e partnerit tim. A eshte e demshme te konsumoj spermen? Mos ka ndonje reaksion qe mund te shkaktoje?

Pergjigje:
Te befte mire. Sperma eshte ushqim shume i vlefshem dhe nuk ka asnje rrezik.
Kujdes nga infeksionet seksualisht te transmetueshme, sepse djemte homoseksuale per arsye te zakoneve seksuale qe kane, jane me te rrezikuar.
Pac fat
Doktori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>