A jam unë homoseksual?

Pyetje:
Desha të bëj një pytje doktorit, jam një çun 22 vjec dhe pashë para 2 ditëve një emision me homoseksual, dhe dëgjova njërin që tha se nuk doja të jem gey po vetëm kur e kuptova që jam, dhe nga ai moment më është fiksuar kjo gjë, unë skam të bëj fare me homoseksual, më pëlqejnë vetëm femrat gjthcka normal ka qenë, po nga ajo natë më është fiksuar ajo fjalë dhe më ikën mendja se mos jam edhe unë, desha të di ca po ndodh?

Përgjigje:
Mos u shqetëso. Po qe se ke dëshirë të shkosh me femra dhe nuk ke dëshirë të përfundosh në homoseksual, nuk do të bëhesh.
Nuk e di sa vjec je, por adoleshenca ka disa shqetësime coroditëse, por do të kalojnë. Evito të bësh seks homoseksual, seks anal.
Pac fat
Doktori.