A ngelesh shtatzane duke kryer marredhenie anale?

Pyetje:
Doktor, i dashuri im me eshte derdhur brenda ne anus. A eshte ky ndonje rrezik per shtatzani? Ndersa himenin nuk e kam te prekur fare…pra a jam e virgjer?

Pergjigje:
Derdhja e spermes ne anus nuk ka asnje rrezik per shtatzeni.
Lidhur me ceshtjen je ose jo e virgjer puna ndryshon.
Teknikisht je e virgjer, pra himenin e ke te paprekur. Psikoemocionalisht ti nuk je me e virgjer, deri sa ben seks dhe kenaqesh seksualisht me seksin anal dhe forma te tjera.
Pac fat e shendet
Doktori