A prishet virgjëria kur masturbohesh me dush?

shPyetje:
A është e mundur që virgjëria të prishet me anë të? mastrubimit me dush?
Ju lutem përgjigjuni…

Përgjigje:
E ndjej që je shumë e shqetësuar lidhur me virgjërinë. Ka shumë shoqe të tuat që më kanë dërguar pyetje të shqetësuara lidhur me virgjërinë.
Masturbimi me dush është një formë shumë e mirë e eksitimit të klitorit dhe shumë vajza i çon në orgasmë ashtu si edhe ty.
Po qe se bën vetëm eksitim me ujë të klitorit, mos ki frikë se nuk e humbet virgjërinë.
Bëj kujdes, mund të ketë një moment, që do të duash të futësh diçka në vaginë. Po qe se fut kokën e dushit, gishtat, ose një objekt tjetër, sigurisht, himeni do të shkatërohet dhe nuk do të jesh më një virgjëreshëe teknike.
Edhe një herë, nga uji mos u shqetëso. Uji nuk e prish himenin.
Uroj shëndet, fat dhe kënaqësi seksuale me tipin e masturbimit që ke zgjedhur.
Doktori.