Bëhuni ekspertë të jetës suaj seksuale (2)

Sensual Woman Face32-Të Përpiqen të Ndjehen Seksi.

Çdo? grua duhet të bëjë përpjekje për paraqitjen e saj. Kujdesi për paraqitjen duhet të jetë i përditshëm. Nuk ka nevojë të harxhojë orë të tëra para pasqyrës, as të prishë shumë para për të brendshme të shtrenjta e jo komforte. Ajo duhet të vishet e të mbahet në atë mënyrë, që të ndjehet plot besim dhe tërheqëse. Ajo duhet të bëjë kujdes që të veshë tesha që venë në dukje pjesët më të mira të trupit të saj.

Gratë që e pëlqejnë seksin e tregojnë konfidencën seksuale që ndjejnë çdo ditë dhe jo vetëm në raste speciale. Një grua që në jetën e përditshme e ndjen veten jo të modës dhe jo tërheqëse, ajo edhe në dhomën e gjumit nuk do të ndjehet seksi. Ajo që quhet “seks appeali” fillon me gjërat e vogla. Kush dëshiron të jetë një grua seksi, duhet të mendojë se vërtet është e tillë. Po qe se ajo e bën këtë për veten e saj edhe të tjerët do ta bëjnë dhe do të veprojnë në përputhje me të.

Të gjitha gjërat që i ndihmojnë të duken më të mirë, gratë duhet t’i bëjë prioritete të tyre. Kush ka nevojë të ruajë këmbët, ta bëjë këtë çdo mëngjes, ashtu siç lan edhe dhëmbët… Është zakon i mirë kur herë pas here gratë i hedhin të brendshmet e lira dhe i zëvendësojnë ato me të tjera, qofshin edhe të lira, por më të bukura e tërheqëse.

Paraqitja dinjitoze, sjelljet plot mirësi dhe buzagaz, ecja plot konfidencë dhe mobilizim, janë elemente të domosdoshme që i bëjnë gratë t’u? “kullojë” seksualiteti.

3-Ta Drejtojnë Marrëdhënien Seksuale.

Shpesh gratë ankohen se nuk kanë dëshirë për seks dhe si rrjedhojë nuk e gëzojnë seksin. Studimet më të fundit për këtë problem kanë treguar se dëshira për seks vjen edhe pasi ka filluar? eksitimi seksual. Shprehja “oreksi vjen duke ngrënë “ ka vlerë edhe në jetën seksuale. Nga këto studime rrjedh konkluzioni: Gra mos prisni që dëshira të ngrejë krye, bëni që ajo të ndodhë. Të hidhen të parat, t’i kapin partnerët dhe të fillojnë të luajnë me ta. T’u dërgojnë atyre mesazhe për atë që kërkojnë të arrijnë. T’u tregojnë se dëshirojnë të jenë vetëm me ta. Të veshin të brendshme seksi nën teshat e zakonshme dhe le ta zbulojnë ata këtë surprizë të bukur, ndërkohë që ato vinë rrotull nëpër shtëpi.

Gratë duhet të kërkojnë ta ndryshojnë atmosferën në familje dhe të shpëtojnë nga gjendja hektike e jetës së? përditshme. Kush ka mundësi, le të bëjë një banjë të ngrohtë me flluska. Ta ndezin dëshirën për seks me disa qirinj të bukur aromatikë nëpër dhomë. Të blejnë një kuti me çokollata të shtrenjta dhe t’i lëvizin ato nëpër gjuhë,? kur janë të dy në shtrat. Këto mënyra do t’i rrëmbejnë, dhe nga të stresuara do të? bëhen të “tërbuara” për seks!. Pse të mos e bëjnë këtë rregullisht?.

4- Çdo Gjë të re ta Provojnë Disa Herë

Seks i mirë është çdo gjë me përjashtim të seksit rutinë. Rutina dhe monotonia e bëjnë seksin të bezdisshëm, ato janë armiqtë e kënaqësisë seksuale. Çdo gjë e re që futet në marrëdhënien seksuale, bën të rritet kënaqësia dhe dëshira për seks. Kush është krijues dhe pak aventurier, nxiton i paduruar t’i provojë këto në marrëdhëniet seksuale.

Gratë që përpiqen të zgjerojnë horizontin seksual, i japin vetes gjithnjë e më shumë shanse. Kur partnerët nxisin për një lëvizje të re dhe kur gratë dëshirojnë të dhurojnë diçka kureshtare në marrëdhënien, të mos ngurojnë, të shkojnë përpara, ta provojnë.

Sa herë që në marrëdhënien seksuale futet diçka e re, një pozicion i ri, një lodër seksuale e re, një fantazi seksuale, ose disa truke të reja “torturonjëse” të dhomës së gjumit, ato duhet të provohen më shumë se një herë që t’u ndjehet lezeti. Çdo gjë e re që njerëzit bëjnë kur ngasin biçikletën, kërkon praktikë që t’i kënaqë…(Vazhdon)