Category Archives: DUHANI, ALKOOLI, DROGAT DHE JETA SEKSUALE

Bëhuni ekspertë të jetës suaj seksuale (3)

5-Ta Lënë Imagjinatën të shpërthejë. Gratë që e duan seksin kanë edhe fantazi seksuale të shëndosha. Disa gra mundohen t’i shtypin ose t’i injorojnë fantazitë seksuale. Këtë e

Bëhuni ekspertë të jetës suaj seksuale (2)

2-Të Përpiqen të Ndjehen Seksi. Çdo? grua duhet të bëjë përpjekje për paraqitjen e saj. Kujdesi për paraqitjen duhet të jetë i përditshëm. Nuk ka nevojë të harxhojë

Bëhuni ekspertë të jetës suaj seksuale

Pyetje: Jam një grua e martuar me dy fëmijë. Vajzën 17 vjeçe dhe djalin 14 vjeç. Jam martuar në moshën 20 vjeçe? me shkuesi. Ishte një martesë normale.

Jeta Seksuale e Grave dhe Tymosja e Duhanit

Pyetje: Doktor, Jam një vajzë 20 vjeç dhe përdoruese e rregullt e duhanit. Dëshiroja të dija a ka efekte negative duhani mbi jetën seksuale të vajzave dhe grave?

Tymosja e duhanit i merr frymën penisit

Pyetje: Përshëndetje doktor. Jam një djalë 18 vje?. Pasi pata marrëdhënie me të dashurën time , vura re që pata vështirësi në ngrehjen e penisit , dhe nuk

Mbi marëdhënien seksuale

Që marrëdhënia të mos jetë e sikletshme Pyetje: I dashur Doktor Ademi! Në lidhje me kryerjen e një marrëdhënieje seksuale çfarë duhet të kenë parasysh vajzat në mënyrë

Steroidet anabolizantë

Pyetje : Përshëndetje. Kam gati nje vit e gjysem qe shkoj rregullisht ne palester. Shkoj ne palester jo per te rene nga pesha, por thjesht per “te bere