Category Archives: Anatomia-organet e riprodhimit

Bëni kujdes për vulvën tuaj

Pastrimi i Vulvës 1. Lajini buzët e vulvës me sapun të butë, hypoalergjenik, ose mos përdorni fare sapun. Evitoni sapunët e fortë, sapunët me ngjyra, sapunët me deodorantë

Mësohuni me vulvën tuaj

Gabimisht, ju përdorni fjalën vaginë, kur doni të flisni për organet tuaja seksuale. Duhet te dini se organet e jashtme seksuale të vajzave janë disa. Ato janë të

Zvogëlimi i penisit me kalimin e viteve

Pyetje: Unë jam 37 vjeç dhe i martuar. Deri në moshën 25 vjeç kam pas penis të gjatë 14-15 cm, më pas? penisi im filloi të zvogëlohej çdo

Kriptorkizmi(testikuj jo paralel)

Pyetje: Përshëndetje, jam një djalë në moshën 18 vjeçare dhe kam një problem. Njëri nga testikujt e mi nuk është i vendosur paralel me testikulin tjetër që do

A ndikojnë temperaturat e larta në organet gjenitale?

Pyetje: Jam një i ri nga kosova dhe në vendin ku punoj unë bën shumë vapë. A mund të ketë vapa e madhe pasoja negative në organet gjenitale

Lëkura më e errët në zonën gjenitale

Pyetje: Doktor kam 9 muaj që jam e fejuar dhe kam një problem në pjesën e poshtme? … e kam të zezë. Unë ndihem në siklet sa herë

Testikujt e pazbritur

Pyetje: Përshëndetje! Jam i interesuar por deri diku edhe i shqetësuar të marr një informacion të rëndësishëm në lidhje me shëndetin tim riprodhues. Kam lindur me një difekt

A mund të rritet penisi?

Pyetje: Përshëndetje doktor! Jam një djalë 21 vjeç. Kam një problem që për mua është tepër shqetësues. Kam një penis të vogël. Kur kam qenë i vogël kam

Sëmundja e Peroneit (Penisi i shtrembër)

Pyetje: Penisi im është pak i shtrembër. Mos kjo është nga masturbimi? Theksoj që masturbohem rreth 3-4 herë në javë. Përgjigje: Ti duhet të dish se perfeksioni rrallë

Si mund të rrisim përmasat e penisit?

Pyetje: Përshëndetje doktor, doja tju pyesja cilat janë mënyrat që mund të përdorim për të rritur përmasat e penisit? Ju faleminderit për përgjigjet që na jepni. Përgjigje: Ti