Category Archives: Cikli menstrual

Marrdhënie seksuale gjatë periodave

Pyetje: Doktor dua të di a ka shqetësime marrëdhënia seksuale gjatë periodave ? Ju lutem më ktheni një përgjigje. Jam 17 vjeçe Përgjigje: Lidhur me seksin dhe menstruacionet

Seks me menstruacione

Pyetje: Përshëndetje Z.doktor! Jam një vajzë 20 vjecare nga qyteti i tiranës, para 1 viti kam kryer marrëdhënie seksuale me të dashurin tim dhe cdo gjë ka qenë

Seksi me menstruacione

Pyetje: Kur kam kryer marrëdhënie seksuale për herë të parë kam qenë me ciklin menstrual, në ditën e parë të tyre. Doja të dija është një veprim i

A nglel shtatzënë me menstruacione?

Pyetje: Doktor, A ngel shtatzënë kur kryen marrëdhënie gjatë ciklit menstrual? Une bëra marrëdhënie me të dashurën time në ditën e katërt dhe të pestë të ciklit dhe

A mund ta ndryshoj radhën e periodave të mia?

Pyetje: Doktor, Mund të duket një? pyetje për të qeshur, por unë do ta bëj. Pres që burri të vijë për pushime pas një viti në emigracion. Do

Më pëlqen seksi kur jam me menstruacionet

Pyetje: Doktor, Ndiej se kam më shumë dëshirë për seks në kohën që jam me menstruacionet, kështu janë edhe disa nga shoqet e mia. Ka ndonjë shpjegim mjekësor

Në pushime me menstruacione

Pyetje: Doktor, Mund të duket një? pyetje për të qeshur, por unë do ta bëj. Kemi planifikuar një pushim jashtë vendit dhe sapo llogarita se tamam në kohën