Category Archives: Drogat dhe seksi

Duhani gjatë shtatzënisë

Pyetje: Përshëndetje. Jam një zonjë nga Tirana, kam një vajzë 6 vjeç, jam afërsisht 2 muaj shtatëzënë? dhe kam abuzuar shumë me duhanin dhe ndonjëherë edhe barin. Doja të dija do ndikojë kjo gjë te fëmija? Faleminderit dhe gjithë të

Kanabis dhe Seksi

Pyetje : Doktor, Cilat janë efektet e kanabisit në dëshirën seksuale dhe në aftësinë e djalit për të bërë fëmijë. I fejuari im tymos tmerrësisht dhe ka tymosur për shumë vite. Jam e shqetësuar? Përgjigje: Studimet e hershme kanë treguar