Category Archives: Ejakulacioni I parakohshëm

Probleme me ereksionin

Pyetje: Përshëndetje doktor, desha të di një gjë..para ca ditësh provova të kem marrëdhënie me të dashurën time, po gjatë prekjeve kisha një eksitim të mjaftueshëm dhe penisi

Prishet mbi 5 herë duke parë foto

Pyetje: Përshëndetje unë ndodhem jashtë shtetit dhe këtu janë të pakta shpjegimet që na japin doktorat, pyetja ime është disi e vecantë.Unë kam njojhur një dialë dhe kemi

Penisi nuk është në gjëndje për të bërë seks

Pyetje: Përshëndetje doktor, jam një djalë18 vjec dhe sot do të kryeja marrëdhënie për herë të parë … kam pasur shumë herë raste që jam shtrirë me një

Ejakulimi i parakohshëm

Pyetje: Jam një djalë 25 vjec dhe doja tju pyesja që kur kryej marrëdhënie me të fejuarën time herën e parë prishem shumë shpejt dhe kur dua ta

Nuk mund të bëj seks më shumë se 5 min

Pyetje: Doktor ju përshëndes shumë, dua një këshillë nga ju. Penisin e kam të fortë, por vetëm një gjë po më brengos, ju lutem, nuk mund të bëj

Si të zgjas aktin seksual?

Pyetje: Përshëndetje doktor. Kam një problem. Kur bëj seks prishem shumë shpejt. Mund të kryej marrëdhënie deri në 6-7 herë brenda një nate, por maksimumi zgjat 10 min.

Si ta kënaqni partneren

Pyetje: Përshëndetje doktor. Jam një djalë 22 vje?. Jo shumë kohë më parë kam filluar që të kem marrëdhënie me partneren time. Problemi im është se sa herë

Ejakulacioni i parakohshëm

Pyetje: Mirëdita zoti doktor, kyweb site është shumë i qëlluar se po na ndihmon shumë për të ditur gjëra që na duhen. Kam një pyetje, desha të di

Ejakulacion i parakohshëm

Pyetje: Përshëndetje doktor…jam 1 çun 20 vjeç. Kam 1 problem dhe doja? mendimin tuaj… dua që të bëj seks me të dashurën time por nuk mundem, sepse që

Metoda për zgjatjen e kohës së prishjes

Pyetje: Përshëndetje Dr.Harxhi. Unë jam një djalë 19 vjeç, mastruboj gati çdo ditë dhe prishem për 15 deri 20 sekonda. A ka ndonje ilaç që e shëron këtë