Category Archives: Ejakulacioni I parakohshëm

Prishem kur shikoj skena erotike

Pyetje: Përshëndetje doktor i nderuar. Kam një pyetje. Jam 22 vjeç dhe kam 1 problem. Vetëm pak sekonda të shikoj skena erotike prishem. Ku qëndron problemi? dhe a

Probleme ereksioni

Pyetje: Përshëndetje doktor, Eshtë hera dytë që ju shkruaj! Problemi im ka të bëjë me humbjen e ereksionit para se të kryej maredhënien seksuale! Ju faleminderit për përgjigjen

Prishja para kohe

Pyetje: Dr. Harxhi, së pari ju falënderoj për përgjigjet . Doja t’u drejtohesha? për një problem personal. E përfundoj shumë shpejt aktin seksual dhe kjo gjë më mërzit

Mbi ejakulacionin e parakohshëm

Pyetje? nr. 1: Përshëndetje doktor, Jam një djalë tek të 30-tat, dua të më shpjegosh përse prishem shpejt. Kam një vit që jam fejuar dhe më vjen turp

Nuk e kënaq dot të dashurën

Pyetje: Mirëdita doktor. Jam 24 vjeç dhe kur kryej marrëdhënie kam një problem. Nuk mund ta zgjas më shumë se 30 sekonda dhe i gjithë akti zgjat maksimumi

Ejakuloj shumë shpejt

Pyetje: Dr.Ademi, Problemi im lidhet me shpeshtësinë. Herën e parë kur bëj seks ejakuloj shumë shpejt. Herën e dytë apo të tretë lodhem shumë dhe shpesh heq dorë.