Category Archives: Ejakulacioni I vonuar

Nuk ndiej kenaqesi gjate marredhenies seksuale

Pyetje: Pershendetje. Une jam nje vajze 16 vjec dhe i dashuri im eshte 23 vjec. Ne kemi kryer marredhenie seksuale para 6 muajsh. Nuk kemi shkuar shume shpesh

Nuk prishem dot

Pyetje: Përshëndetje doktor….shpresoj të kem vëmendjen tuaj , Problemi im.. është se…..virgjërinë e kam humbur që në moshën 14 vjecare, ka qenë dicka shumë e bukur dhe e

Ejakulacioni i vonuar(mos prishja)

Pyetje: Unë jam 17 vjeç? dhe para 3 muajsh kam kryer për herë të parë marrëdhënie seksuale me të dashurin. Deri tani kemi kryer 5 herë marrëdhënie seksuale,

Mbi ejakulacionin e vonuar

DASHNORI IM NUK PRISHET DOT Pyetje : Doktor, Jam në hall dhe nuk di çfarë të bëj! Dashnori im nuk e ka problem të eksitohet seksualisht kur është