Category Archives: Impotenca

Viagra, Cialis dhe Levitra

Pyetje nr. 1: Dr. Harxhi, jemi një grup shokësh, mosha deri 60 vjeç duam të dimë për Viagrën, Cialis dhe Levitra. Çfarë efektesh anësore kanë këto dhe si

Kam dëshirë për seks, por nuk mundem

Pyetje? nr 1: Doktor, Jam 32 vjeç. Prej rreth një viti kam një problem. Kam dëshirë të madhe seksuale, por nuk mundem. Më parë kamë qenë O.K. Analizat

A jam impotent?

Pyetje: Doktorr, pershendetje! jam nje djale 17 vjec dhe kohet e fundit kam vene re se penisi kur masturbohem nuk behet me i forte sic me behej me

Impotenca

Pyetje: Jam një djalë 28 vjeç. Kam probleme me impotencën, i kam bërë te gjitha analizat dhe më kanë dalë mirë. Kam bërë kontrolle te urologu dhe me

Impotenca psiko-emocionale

Pyetje: Jam një djalë 21 vjeç dhe nuk kisha kryer asnjëherë më parë marrëdhënie seksuale. Para disa ditësh unë kryeva marrëdhënie seksuale me një femër, me të cilën

Probleme me penisin

Pyetje: Përshëndetje doktor i nderuar…Së pari ju falenderoj për përgjigjet tuaja dhe për mundësinë që na keni dhënë të informohemi. Problemi im është ky…Kam pak kohë që kam

Impotenca psikologjike

Pyetje: Përshëndetje Doktor, kam besim se do kem vëmendjen tuaj për këtë shqetësim. Jam një djalë 24 vjeç. Deri para disa kohësh nuk kam shkuar në shtrat me

Femrat nuk më eksitojnë!

Pyetje: Doktor jam një djalë 15 vjeç dhe kam një problem: Femrat nuk më eksitojnë dhe kam menduar që kur të kryejë mardhënie seksuale të përdor Viagra, por

Pak fjalë për Viagrën

Viagra( Sildenafil citrate) ka sukses vetëm atëhere, kur ti je i stimuluar seksualisht. Normalisht kur një burrë është i stimuluar seksualisht, arteriet në penisin e tij relaksohen, mbushen

Të Rinjtë dhe impotenca seksuale mashkullore

Disfunksioni erektil ose impotenca është pamundësia për të arritur dhe mbajtur një ereksion që duhet për një marrëdhënie seksuale të kënaqëshme. Shpesh është thënë se kjo vështirësi seksuale