Category Archives: Infeksionet seksuale

Probleme me vaginën

Pyetje: Përshëndetje doktor.. jam një vajzë 21vjec kam marrëdhënie seksuale..kam probleme me vaginën. Më del lëng i bardhë dhe si copëza të vogla të bardha nga vagina. Kam

Dhimbje në kokën e penisit

Pyetje: Përshëndetje doctor.  Jam  një djalë 17 vjec dhe kur prek kokën e penisit ndiej dhimbje shumë të fortë dhe koka e penisit nuk më del komplet nga

Dhimbje gjatë aktit seksual

Pyetje: Përshëndetje jam një vajzë 21 vjecare, dëshiroj të di se sa herë që kryej marrëdhënie me partnerin, kur ai fut mjetin tek unë dhe kur  lëviz para

Probleme me urinimin pas marrëdhënies seksuale

Pyetje: I nderuar doktor Jam një vajzë 19 vjec dhe kam vënë re se 2 herët e fundit që kam kryer marrëdhënie me të dashurin kam pasur probleme

Probleme me organin gjenital

Pyetje: Përshëndetje doktor jam një djalë 25 vjec, kam kryer marrëdhënie disa herë me partnere të ndryshme pa pasur probleme, por tani kohët e fundit kam filluar të

Lythat gjenitalë

Pyetje: Përshëndetje doktor. Desha të di nëse lythat gjenitalë mund të shfaqen në zonën orale pas marrëdhënieve orale, nëse personi ka pasur lytha gjenitalë por që janë shëruar.

A duhet të shkoj te gjinekologu?

Pyetje: Përshëndetje doktor, Së pari ju kërkoj ndjesë për kohën që po ta marr me këto pyetjet e mia! Më në fund mora guximin tju shkruaj për disa

Hemoragji pas aktit seksual

Pyetje: Jam një vajzë 25 vjec. Kam një shqetësim, gjatë kryerjes së marrëdhënieve me të dashurin tim, më del hemoragji e cila është krejt e ndryshme në ngjyrë

Pasojat e sëmundjes Kandida

Pyetje: Jam një vajzë 22 vje?are dhe kam kandida. Sa i rrezikshëm është ky lloj infeksioni dhe ?farë sëmundjesh mund të shkaktojë në të ardhmen? Ju faleminderit. Përgjigje:

Pyetje: Përshëndes doktorin. Kam një pytje, unë jam martuar që prej 6 muajsh. Kam probleme me vaginën gjenitale, kam kruajtje, diegie. Që kur jam martuar kam pas edhe