Category Archives: Infeksionet seksuale

Penisi i shtrembër dhe vagina që djeg

Pyetje: Përshëndetje doktor, kam filluar të bëj seks me të dashurin tim , kanë kaluar 3 muaj dhe shikoj që penisi i tij është përthyer, çfarë do të

Myk në vaginë

Pyetje: Bëra një vizitë tek gjinekologia dhe më tha që kam myk. Kisha skuqje, shumë kruarje dhe enjtje në zonën gjenitale. Nuk përdor masa mbrojtëse gjatë marrëdhënieve por

A kam nevojë për tu bërë synet?

Pyetje: Përshëndetje jam 19 vjeç dhe kam probleme me kokën e penisit… kur eksitohem nuk me del..mos kam nevojë për synetllik ?? Përgjigje: Me sa duket ti vuan

Pse shumica e femrave nuk e preferojnë seksin anal?

Duhet të dini se vagina është organi gjenital që ka funksionin seksual, veç funksioneve të tjera, siç janë lindja e fëmijës dhe dalja e menstruacioneve. Anusi nuk është

Seksi me menstruacione

Pyetje: Kur kam kryer marrëdhënie seksuale për herë të parë kam qenë me ciklin menstrual, në ditën e parë të tyre. Doja të dija është një veprim i

Kruajtje në vaginë

Pyetje: Doktor, jam 19 vjeç, grua e martuar dhe kam tre fëmijë. Problemi qëndron se disa herë më ka rastisur të kem kruajtje në vaginë dhe më kundërmon

Myku Candida

Pyetje: Jam një? vajzë 23 vjeç. Kam candida . Mjekimin që marr unë duhet ta marrë dhe partneri im? A mund të kryejmë marrëdhënie ndërkohë? Theksoj që është

Më kruhet vagina

Pyetje: Përshëndetje Dr.Harxhi , jam një gocë nga tirana dhe dua të të shpreh një shqetësim…Pasi kam kryer marrëdhënie me të dashurin tim …vagina për rreth ka filluar

Myku në organet gjenitale

Pyetje: Përshëndetje i nderuar doktor ! Jam një djalë 16 vjeç , kam kryer? marrëdhënie me të dashurën time 16 vjeç shumë herë. Ajo u vizitua pak kohë

Dhimbje e vaginës

Pyetje: Përshëndetje, jam 22 vjeç dhe kam kryer marrëdhënie për herë të parë me kondom. Pas 4 ditësh kreva përsëri marrëdhënie, përsëri me kondom por kam shumë djegie