Category Archives: Infeksionet seksuale

Infeksioni vaginal

Pyetje: Doktor, kam kryer marrëdhënie me dikë, fillimisht anale dhe më pas direkt vaginale. Kam një infeksion që ka zgjatur goxha pavarësisht disa mjekimeve me shplarës antiinfeksion. Përgjigje:

Infeksionet Vaginale Mykotike

Pyetje: Ju lutem më ndihmoni doktor. Myku në vaginë bëhet kur burri ka marrëdhënie me femër tjetër?? Ju lutem më ktheni? përgjigje. Përgjigje: Për mykun në vaginë kam

A mund të mbetesh shtatzanë me Klamydia?

Pyetje: Përshëndetje. Më falni nëse po pengoj dicka, por isha duke lexuar në web faqen tuaj dhe shpresoj që do të më ndimoni me pyetjen time. Jam 25

Dhimbje në fund të barkut

Pyeteje: Jam një vajzë 19 vjeç. Kam dhimbje në fund të barkut në çdo moment edhe kur kryej marrëdhënie. Kam marrë shumë ilaçe por asnjë nuk më ka

Seksi në moshë të vogël

Pyetje: Jam një vajzë 16 vjeç… E kam humbur virgjërinë që pa mbushur akoma 16 vjeç. Kam kryer marrëdhënie edhe 4 herë perveç herës së parë…nuk kam pas

Probleme me vaginën

Pyetje: Përshëndetje doktor. Jam një vajzë 14 vjeçare. Lëngu që më del nga vagina ka ngjyrë të verdhë , ka erë jo shumë të keqe, por ka pak

A dëmtohet vagina nga kondomi?

Pyetje: Përshëndetje doktor. Jam një vajzë 23 vjeç nga Tirana, kam dy pyetje: 1- A dëmtohet vagina nga kondomi? Kam 6 muaj që kam nisur të kryej marrëdhënie

Kanceri i fytit dhe seksi oral

Pyetje: Përshëndetje, jam një djalë që kam kohë që ndjej për të njëjtin seks, madje kam ndërruar shumë partnerë, kam shkëmbyer shumë puthje dhe kam bërë seks të

Infeksionet Vaginale Mykotike

Pyetje: Jam 23 vjeç dhe kam gati 2 vjet që vuaj nga myku. Kjo gjë më krijon shumë dhimbje gjatë aktit seksual. Kam marrë mjekim pothuajse çdo muaj

Djegie e vaginës

Pyetje: Përshëndetje doktor, jam një vajzë 19 vjeç që para një muaji isha e virgjër, tani jo më sepse kam kryer marrëdhënie me të dashurin tim, por disa