Category Archives: Infeksionet seksuale

Urinimi gjatë aktit seksual

Pyetje: Kam lidhje seksuale me një femër.? Problemi? është se ajo? gjatë aktit seksual ka nevojë për urinim saqë nganjëherë ndodh që duhet të ndërpritet akti për shkak

A jam unë e infektuar me Hepatit B?

Pyetje: Doktor jam një vajzë 19 vjeç. Jam e fejuar prej 3 vitesh. I fejuari ka qenë përdorues i drogës për 10 vjet . Kam kryer mardhënie me

Infeksion në kokën e penisit

Pyetje: Përshëndetje doktor, Jam një student nga Gjirokastra. Prej 6 muajsh kam një infeksion në kokën e penisit, kam skuqje, pak kruajtje dhe kokrra të vogla të brendshme.

Mbi Hepatitin B

Pyetje: Jemi një grup të burgosurish shqiptarë nga burgu i Larisas në Greqi. Kjo letër i drejtohet doktorit të nderuar Adem Harxhi. Problemi ynë është që kemi një