Category Archives: Kontrolli I lindjes

Efektet negative të antikonceptivëve

PYETJE: Doktor, Vajza ime 20 vjeçe tani merr pilula dhe mua më duket se ka disa shenja jo të mira: gjakderdhje, prishje oreksi e tj. Unë kam dëgjuar

Kontraceptivet

Pyetje: Doktor jam një vajzë 20 vjecare që nuk kam kryer asnjëherë marrëdhënie seksuale dhe do tju lutesha të më informonit për kontraceptivët femëror, cfarë do të këshillonit

A ndikon ruajtja per një kohë të gjatë në mundësinë për të ngelur shtatzanë?

Pyetje: Përshëndetje! Jam një vajzë 20 vjece, kam dy vjet që bashkëjetoj me të fejuarin tim 24 vjec dhe kryejmë rregullisht marrëdhënie me masa mbrojtëse. Problemi është se

Përdorimi i kontraceptivëve

Pyetje: Përshëndetje doktor, jam një vajzë 22 vjeç, e fejuar dhe doja të dija çfarë pasojash ka përdorimi i kontraceptivëve nëse filloj ti përdor. Nuk i kam përdorur

A ngel shtatzënë pasi ruhesh për një kohë të gjatë?

Pyetje: Jam një djalë 24 vjeç dhe kam rreth një vit që bej seks me të dashurën. Gjatë kësaj kohe ruhemi prej shtatzënisë. A mundet që ky veprim

Mbi antikonceptivët

A DUHET TË SHKOJË TEK DOKTORI SHOQIA IME PYETJE: Nr. 1 Doktor, Një shoqja ime merr pilula kontraceptive dhe mua më duket se disa muaj pas marrjes së