Category Archives: Lubrifikimi dhe tharja vaginale

Tharja vaginale

Pyetje: Përshëndetje doktor, jam një grua 38 vjec. Kam probleme me vaginën e thatë edhe kam dhimbje kur bashkëshorti e fut në vaginë penisin. Përgjigje: Tharja vaginale, zakonisht,

Cili është lubrifikuesi më i mirë?

Pyetje: Përshëndetje, Une e kam një problem, i cili më duket mjaft serioz pasi më pengon që të kem një marrëdhënie të mirëfilltë seksuale me partnerin tim. Gjatë

Dhimbje gjatë interkursës

Pyetje: Përshëndetje jam një vajzë 20 vjecare dhe kisha nevojë të kuptoja nëse ajo që po më ndodh mua është normale. Eshtë jo e para herë që kryej

Nuk arrij asnjëherë të kënaqem me seks

Pyetje: I nderuar doktor, jam një vajzë 19 vje? nga Tirana. Ka 5 muaj që kam kryer marrëdhënien e parë mirëpo asnjëherë nuk kam arrituar kënaqësi, vagina është

Vagina ime asnjëherë nuk është e thatë

Pyetje: Përshëndetje doktor dhe ju falenderoj për përgjigjet që jepni. Kam një problem, vagina ime asnjëherë nuk është e thatë ajo është gjithmonë e lagur.Mua më bezdis shumë

Lubrifikimi i vaginës

Pyetje: Doktor përshëndetje, do doja tiu pyesja se nëse ndikon për keq përdorimi i vajit të ullirit ose kremrave të ndryshme për ta bërë më të lagësht vaginën,

Këshilla seksuale

Disa zakone seksuale 1- Brenda vaginës tuaj përdorni vetëm lubrifikantë me bazë ujore.? Lubrifikantët mbrojnë vaginën e thatë nga dëmtimet dhe irritimet gjatë seksit. Lubrifikantët me bazë vajore

Vagina e thatë

Pyetje: Përshëndetje doktor, unë kam një problem gjatë marrëdhënieve seksuale unë nuk ndiej aspak kënaqësi dhe vagina ime është shumë thatë, e terun por edhe dhimbjet nuk më

Vagina e thatë

Pyetje: Doktor, Kur filloj marrëdhënien seksuale kam përshtypjen se, siç thoni ju, jam plotësisht e lubrifikuar. Por ditën pasi kam bërë seks vaginën e ndjej të thatë dhe