Category Archives: Masturbacioni

Masturboj shpesh, kam frikë

PYETJE: I nderuar Doktor Harxhi. A mund të çfaqet ndonjë sëmundje me natyrë seksuale nga masturbimi? i shpeshtë? Pres një përgjigje nga ju . Me respekt Erjoni PËRGJIGJE:

Mbesa një vjeç Masturbon

PYETJE: Z. Adem! E shtyrë nga një nevojë e madhe detyrohem t’iu shkruaj këtë mesazh. Jam një gjyshe nga Tirana dhe interesohem për mbesën time pesë vjeçare, pasi

E adikuar nga Masturbacioni

PYETJE: Doktor, Jam shumë e dhënë pas masturbacionit dhe kam frikë se jam bërë e sëmurë pas tij. U kam dëgjuar shpesh në emisionet tuaja si dhe në

Masturboj si i çmendur (2)

PYETJE Nr. 3 Doktor, Jam një djalë në universitet. Kam një shokun tim të ngushtë në shkollë me të cilin jam njohur që kur filluam Universitetin. Jemi të

Masturboj si i çmendur

Midis pyetjeve të lexuesve që presin për përgjigje, sot zgjodha t’u përgjigjem disa pyetjeve që lidhen me masturbacionin. PYETJE? Nr 1: Dr. Harxhi, Jam një 16 vjeçar nga?

Mbi Masturbacionin (2)

…Për ta bërë më të madhe kënaqësinë dhe sigurinë e masturbimit është mirë që kur masturboni të keni parasysh edhe këto: a- Në qoftë se përdorni ndonjë objekt

Mbi Masturbacionin (1)

PYETJE: Doktor, Unë e di që ka shumë burra që masturbojnë,? por nuk di në se ka edhe shumë gra që veprojnë kështu. Pyetjet e mia janë: A

Masturboni me ngadale

Pyetje: Jam nje djale 20 vjec. Kur mastruboj pas 20 here te ferkimit te penisit me dore me vjen per tu prishur… a eshte kjo normale per nje

A te demton masturbimi?

Pyetje: Pershendetje doktor, jam nje djal qe per pak muaj mbush 18 vjec dhe nuk kam bere seks kurre. Une masturbohem pothuajse cdo dite dhe madhesia e penisit

A shkaktohen pucra nga mastrubimi?

Pyetje: Pershendetje dokotor,jam nje djale qe mastruboj pothuajse per dite. dua te di a eshte e demshme dhe a shkaktohen pucra nga mastrubimi? Pergjigje:Masturbimi eshte nje veprim i