Category Archives: Masturbacioni

?farë shkakton masturbimi?

Pyetje: Jam mashkull 27 vje?. Unë nuk kam pas marrëdhënie seksuale por kam masturbuar vet. Ka ndodh se nuk jam pastruar, kjo më ka shqetësuar tashmë. Kam dhimbje

Masturbimi

Pyetje: I nderuar doktor, unë jam 20 vje? dhe fillova te masturobohem por nganjëherë pas asaj kohe ndjej ca therje dhe dhembje në vaginë, e ndjej që është

Femrat dhe masturbimi

Pyetje: Jam një vajzë 29 vjeçe, beqare, e pa martuar dhe kam ndjenja shumë. Mastrubohem vazhdimisht, a është e dëmshme për vaginën dhe a mund të prishet virgjiniteti

Marrëdhënie seksuale nëpërmjet telefonit

Pyetje: Jam një vajzë dhe kam dy vjet që njihem me një djalë, por asnjëherë skemi pas marrëdhënie bashkë, vetëm kemi folur në telefon. Gjatë bisedave telefonike ai

Masturbimi dhe buzët e vaginës

Pyetje: Jam një vajzë 15 vjeçare dhe kam mastrubuar për shumë kohë . Nuk e kam diskutuar me asnjëri këtë sepse më vjen shumë turp. Kohët e fundit

Në sa mënyra mund të masturbojë një femër?

Pyetje: Në sa mënyra mund të masturbojë një femër? Përgjigje: Mënyrat që një vajzë ose një grua përdor për të arritur kënaqësinë seksuale me masturbim, janë aq shumë

Masturbim duke shtrënguar kofshët

Pyetje: Doktor jam shumë e shqetësuar dhe dua të dëgjoj një përgjigje të sigurtë nga ana juaj . Për shumë kohë kam masturbuar duke shtrënguar kofshët me njëra

A shfaqet sëmundje nga masturbimi?

Pyetje: A mund të shfaqet ndonjë sëmundje nëse i mëshojmë penisit me dorë gati çdo ditë? Përgjigje: E kam thënë shumë herë se masturbimi është seks i sigurtë

A është i vogël penisi 12 cm?

Pyetje: Përshëndetje doktor,? pashë adresën tuaj në internet dhe u gezova se thashë po të bëj një pytje. Te lutem më kthe përgjigje se jam në merak, jam

Rëndësia e virgjërisë

Pyetje: Përshëndejte doktor, desha tju pyes rreth një dyshimi që kohëve të fundit po më shqetëson shumë , më mirë të them se më është bërë sëmundje. Gjith