Category Archives: Masturbacioni

A zmadhohet penisi nga masturbimi?

Pyetje: Përshëndetje Doktor. Jam një djalë 20 vjeç. Pyetja ime për ju është: A zmadhodhet penisi nga masturbimi i rregullt? Sic dihet penisi është organ muskulor, dhe ashtu

Dhjetë fakte kryesore mbi masturbacionin

Te dashur frekuentues te blogut, Për masturbacionin kam shkruar shpesh dhe u jam përgjigjur shumë pyetjeve në këtë blog. Por pyetjet me shqetësime të shumta për masturbacionin nuk

Virgjëria dhe Masturbimi

Pyetje: Doktor a prishet virgjiniteti duke masturbuar (pa futur diçka në vaginë, vetëm duke fërkuar vaginën në shtrat) ? Përgjigje: Nuk prishet virgjëria duke u fërkuar në shtrat,

Masturbimi është seks me atë që do më shumë

Pyetje: Sa ndikon masturbimi në jetën mendore (psikike) dhe si mund të ndalohet ai? Cilat jane mënyrat dhe a ka mundësi të praktokohen në jetën e përditëshmë. Ju

Masturbimi i ndërsjelltë

Pyetje: Përshëndetje i nderuar doktor, jam një djalë dhe desha të bëja një pyetje. A merr infenksion nëse i bëj masturbim një vajze me gishta duke e prekur

Fantazitë seksuale

Pyetje: I nderuar doktor. Jam një djalë 17 vjeç. Unë masturboj shpesh herë..por kur masturboj filloj mendoj gjithmonë për një të afërmen time. Ajo është shumë tërheqëse…edhe kur

Të mos jeni lakmitarë

Pyetje: Un jam një djalë 13 vjeçar dhe i bie me dorë gati çdo ditë. A mund të ketë kjo ndonjë pasojë negative? Përgjigje: Ti ke te drejtë

Masturbacioni te femrat

Pyetje: Përshëndetje, jam një vajzë 17 vjeç dhe kam 3 vjet që masturbohem shumë shpesh, ka raste edhe edhe 3 herë në ditë.Dua të di a ka kjo

A të dëmton masturbacioni?

Pyetje: Jam një vajzë 16 vjeç dhe jam shumë në merak për të dashurin tim. Ai thotë se masturbohet çdo herë pasi ne flasim në telefon. A ka

Imagjinata gjatë masturbimit

Pyetje: Përshëndetje doktor! Jam një djalë 19 vjeç dhe nuk kam kryer akoma marrëdhënie seksuale dhe nuk kam pasur të dashur sepse akoma se kam ndjerë që të