Category Archives: Masturbacioni

A humbet virgjëria duke u masturbuar?

Pyetje: Jam një vajzë 23 vjeç. Nuk kam kryer asnjëherë marrëdhënie seksuale, por jam e dashurar me një djalë i cili ndodhet jashtë shtetit . Marrëdhënie skemi kryer

Impotenca psiko-emocionale

Pyetje: Jam një djalë 21 vjeç dhe nuk kisha kryer asnjëherë më parë marrëdhënie seksuale. Para disa ditësh unë kryeva marrëdhënie seksuale me një femër, me të cilën

Masturbohemi në telefon

Pyetje: Përshëndetje doktor! Jam një vajzë 22 vjeç dhe i dashuri im, i cili ndodhet jashtë shtetit, është 23 vjeç. Nuk kemi kryer asnjëherë marrëdhenie seksuale bashkë por

Masturbimi te femrat

Pyetje: I nderuar doktor unë? asnjëherë nuk masturbohem, se di dua t’ju pyes se a është kjo në rregull apo jo? Përgjigje: Ti thua se asnjëherë nuk ke

Probleme me penisin

Pyetje: Përshëndetje doktor i nderuar…Së pari ju falenderoj për përgjigjet tuaja dhe për mundësinë që na keni dhënë të informohemi. Problemi im është ky…Kam pak kohë që kam

Pornografia për fëmijët në internet

Pyetje: Doktor me gjithë respektin që kam për ju, desha të të drejtoj një pyetje e cila ka shumë kohë që më shqetëson: A është problem që një

Masturbacioni te femrat

Pyetje: I nderuar doktor, jam 30 vjeç,? grua e martuar me dy fëmijë. Të them të drejtën asnjëherë nuk kam hequr dorë nga masturbimi që nga adoleshenca. Më

Masturbacioni dhe fryrja e kokave të gjoksit

Pyetje: Unë kam 1 shok rreth 17 vjeç dhe ai masturbohet 2 herë në ditë…por ka 1 problem se i janë fryrë kokat e gjoksit…çfarë mund të bëj

A sjell dëme masturbacioni?

Pyetje: Doktor me gjithë respektin doja tju pyesja se si mund ta parandalojmë masturbimin sepse na është bërë? ves i keq i cili po na privon nga shumë

Më pëlqen të masturboj

PYETJE: Doktor, Jam një djalë 24 vjeç që më pëlqen aq shumë të masturboj sa që më duket se kam humbur interesin për të gjetur partnere për të