Category Archives: INFORMACIONE SEKSUALE

Nuk bëjmë dot fëmijë

Pyetje: Pershendetje Doktor, Jam mashkull, 30 vjec, i martuar dhe kemi gati 2 vjet qe e kemi kuptuar qe nuk bejme dot femije! Problemi qendron te une pasi

Tharja vaginale

Pyetje: Përshëndetje doktor, jam një grua 38 vjec. Kam probleme me vaginën e thatë edhe kam dhimbje kur bashkëshorti e fut në vaginë penisin. Përgjigje: Tharja vaginale, zakonisht,

Seks me menstruacione

Pyetje: Përshëndetje Z.doktor! Jam një vajzë 20 vjecare nga qyteti i tiranës, para 1 viti kam kryer marrëdhënie seksuale me të dashurin tim dhe cdo gjë ka qenë

Sekrecione me aromë nga vagina

Pyetje: Doktor dëshiroj tju bëj nje pyetje: Kanë kaluar disa muaj që më duket se kam një lloj infeksioni gjenital. Cdo ditë tashmë kam një lloj lëngu të

Seksi anal

Pyetje: Përshëndetje doktor , dëshiroj të bëj një pyetje, jam një18 vjecare edhe për herë të parë kam bër seks anal me të dashurin tim. Unë kisha gjakderdhje

Prishet mbi 5 herë duke parë foto

Pyetje: Përshëndetje unë ndodhem jashtë shtetit dhe këtu janë të pakta shpjegimet që na japin doktorat, pyetja ime është disi e vecantë.Unë kam njojhur një dialë dhe kemi

Me del gjak nga vagina

Pyetje: Përshëndetje doktor i nderuar! Jam në lidhje me një djaël që prej 3 vitesh, seks ende skemi bërë, vetëm përkëdhelje, ndiej dhimbje ndonjëherë, a e humb virgjinitetin

Probleme me vaginën

Pyetje: Përshëndetje doktor.. jam një vajzë 21vjec kam marrëdhënie seksuale..kam probleme me vaginën. Më del lëng i bardhë dhe si copëza të vogla të bardha nga vagina. Kam

Marrëdhënie seksuale pas lindjes

Pyetje: Të përshëndes dhe cmoj punën që bënë për gjithë këto përgjigjje që ju jep atyre që vërtet kanë nevojë. Pyetja ime është kjo: unë kam lindur para

Penisi 11cm

Pyetje: Mirëdita si ja kalove. Jam  një djalë nga Vlora dhe jam 18 vjec . Penisi im është 11 cm . Doja të dija a është normal dhe