Category Archives: INFORMACIONE SEKSUALE

Fimoza dhe Syneti (3)

Pyetje: Doktor, Jam 38 vjeç, formën e penisit e kam të rregullt. Prej më se një viti nuk më del koka e penisit nga lëkura. Mos ndoshta kam

Fimoza dhe Syneti (2)

Pyetje : Përshëndetje Doktor, E kam shumë të vështirë të kryej aktin seksual sepse koka e penisit nuk më del plotësisht dhe madje gjakosem në këtë pjesë gjatë

Fimoza dhe Syneti

Pyetje : E nderuar redaksi, ju lutem përcillni doktorit përshëndetjet dhe pyetjen time. Lexova artikullin për madhësinë e organit seksual mashkullor dhe kisha dy pyetje lidhur me fëmijët.

Mbi anatominë seksuale

“TESTIKUJT E PAZBRITUR” OSE “CRYPTORCHIDISMI” Pyetje: Përshëndetje Doktor, Djali im është 5 vjeç e gjysmë dhe kam vënë re se e ka shumë të rrafshët pjesën e testikujve.

Pas lindjes jeta seksuale më ka ndryshuar

Pyetje: Jam një grua 26 vjeç. Para pak muajsh kam lindur fëmijën e tretë. Jeta ime seksuale me burrin ka ndryshuar shumë në krahasim me fillimin. E kam

Marrdhënie seksuale gjatë periodave

Pyetje: Doktor dua të di a ka shqetësime marrëdhënia seksuale gjatë periodave ? Ju lutem më ktheni një përgjigje. Jam 17 vjeçe Përgjigje: Lidhur me seksin dhe menstruacionet

Viagra, Cialis dhe Levitra

Pyetje nr. 1: Dr. Harxhi, jemi një grup shokësh, mosha deri 60 vjeç duam të dimë për Viagrën, Cialis dhe Levitra. Çfarë efektesh anësore kanë këto dhe si

Kam dëshirë për seks, por nuk mundem

Pyetje? nr 1: Doktor, Jam 32 vjeç. Prej rreth një viti kam një problem. Kam dëshirë të madhe seksuale, por nuk mundem. Më parë kamë qenë O.K. Analizat

A rikthehet virgjeria pas nje periudhe pa kryer marredhenie seksuale?

Pyetje: Pershendetje.Une para dy vitesh kreva marredhenie seksuale 2 here gjithesej.Isha shume e ngushte nga poshte.Tani kam dy vjet qe nuk kryej fare marredhenie.A egziston mundesia qe une

Orientimi seksual është proces

Pyetje: Përshëndetje doktor! Të përgëzoj për sinqeritetin dhe profesionalizmin me të cilin i trajton pyetjet tona. Kjo më beri edhe më të sigurtë të të shkruaj, pasi është