Category Archives: INFORMACIONE SEKSUALE

Si mund të kem një djalë pas 3 vajzave?

Pyetje: Ju përshëndes, jam nënë e 3 vajzave. Dëshiroj të kem një djalë. Nga cila ditë fillon ovulacioni? Ju faleminderit. Përgjigje: Ty të takon të bësh një djalë,

Pas një dështimi është e nevojshme të presësh për të ngelur shtatzënë?

Pyetje: Kam qenë shtatzënë dhe pa e kuptuar dështova. Bëra vizitë dhe doktori më tha që nuk ke nevojë për pastrim. Ka problem të bie sërish shtatzënë apo

Seks me menstruacione

Pyetje: I nderuar doktor, jam një djalë 20 vje?ar dhe kam bërë seks me partneren gjatë menstruacioneve, por nuk kam përdorur mbrojtje. Mund të ketë ndonjë ndikim negativ

Si të flasim për seksin me fëmijët

Pyetje: Përshëndetje Doktor, në ?farë moshe duhet tju flasim fëmijëve tanë per seksin dhe sa të informuar rreth seksit duhet të jenë ata. Përgjigje: Pyetja jote është shumë

Pornografia reale

Pyetje: Përshëndetje Doktor. Kam një pyetje, shpresoj të më ndihmosh. Jam 20 vje?e dhe është hera e parë që kryej marrëdhënie me të dashurin, por marrëdhënia jonë ndodhi

Teledildonics (Seksi Online)

Seksi on line quhet dhe cybersex. Shumë njerëz bëjnë seks në internet dhe në telefon. Me sa kuptoj ju interesoheni të dini për seksin në internet që bëhet

Si ta kthej virgjërinë?

Pyetje: Përshëndetje për ty i nderuar, jam një vajzë nga peja edhe kam humbur virgjinitetin. Tani do të martohem dhe i fejuari nuk e di sepse skam dashur

Kam komplekse…

Pyetje: Doktor përshëndetje. Jam një vajzë 19 vje? dhe ndjej që e dua tmerrësisht shumë të dashurin tim. Në ?astet kur jemi bashkë ndjej që ai nuk e

A është e mundur të kem ngelur shtatzënë?

Pyetje: Jam e fejuar dhe kam kryer marrëdhënie seksuale me të fejuarin disa herë por pa masa mbrojtëse dhe jemi ruajtur…Një ditë kam vënë re se gjoksi më

A mund të ngelet shtatzënë një femër e virgjër?

Pyetje: Përshëndetje doktor, lexova përgjigjet e tua dhe vërtetë u impresionova. Ka shumë kohë që dua të di përgjigjen e një pytje por asnjëherë nuk kisha kë të