Category Archives: INFORMACIONE SEKSUALE

A ulet kënaqësia seksuale nga përdorimi i kondomëve?

Pyetje: Jam? një? vajzë? 15? vjeç .? Jam e? fejuar dhe? bëj? seks? me? të? fejuarin? shumë? shpesh? por? ai? nuk? derdhet? kurrë? brenda? meje? pasi? nuk? përdorim?

A ngel shtatzënë me menstruacione?

Pyetje: Desha tju pyes nëse mund të ngel shtatzanë kur bëj seks me menstruacione nëse mashkulli lëshon spermën e tij në mua? Përgjigje: Ndonëse? mundësia është shumë e

Zvogëlimi i penisit me kalimin e viteve

Pyetje: Unë jam 37 vjeç dhe i martuar. Deri në moshën 25 vjeç kam pas penis të gjatë 14-15 cm, më pas? penisi im filloi të zvogëlohej çdo

A mund të mbetesh shtatzanë me Klamydia?

Pyetje: Përshëndetje. Më falni nëse po pengoj dicka, por isha duke lexuar në web faqen tuaj dhe shpresoj që do të më ndimoni me pyetjen time. Jam 25

Kriptorkizmi(testikuj jo paralel)

Pyetje: Përshëndetje, jam një djalë në moshën 18 vjeçare dhe kam një problem. Njëri nga testikujt e mi nuk është i vendosur paralel me testikulin tjetër që do

Metoda e ritmit dhe tërheqjes

Pyetje: Jam një vajzë 23 vjeç dhe kam nevojë për ndihmën tuaj. Kam kryer marrëdhënie seksuale gjatë periudhes së ciklit menstrual, saktësisht ditën e parafundit të tyre. Por

Ç’farë kam doktor?

Pyetje: Përshëndejte doktor. Jam 19 vjeç. Kam kryer marrëdhënie për herë të parë, por jo seks të plotë (vetëm maja e penisit hyri në vaginë). Kam dhembje në

A jam shtatzënë?

Pyetje: Përshëndetje doktor! Jam 23 vjeç. Kam kryer marrëdhënie seksuale për herë të parë, por jo seks të plotë. Vagina ime është hapur pak pasi vetëm koka e

Dhimbje në fund të barkut

Pyeteje: Jam një vajzë 19 vjeç. Kam dhimbje në fund të barkut në çdo moment edhe kur kryej marrëdhënie. Kam marrë shumë ilaçe por asnjë nuk më ka

Ejakulacioni i vonuar(mos prishja)

Pyetje: Unë jam 17 vjeç? dhe para 3 muajsh kam kryer për herë të parë marrëdhënie seksuale me të dashurin. Deri tani kemi kryer 5 herë marrëdhënie seksuale,