Category Archives: INFORMACIONE SEKSUALE

A e dëmton seksi gjatë shtatëzanisë gruan dhe beben.

Pyetje: Përshëndetje. Jam i martuar dhe ditën që bashkëshortja ime mësoi se ka mbetur shtatzënë e? ka kapur ankthi se mos marrëdhëniet seksuale gjatë shtatzënisë e dëmtojnë atë

Burri shikon filma pornografik dhe masturbon

PYETJE: E nderuar redaksi! I nderuar Doktor! Më falni për shqetësimin, por kam një problem për të cilin vendosa t’u pyes pasi lexova shkrimin tuaj të fundit. Jam

Ejakuloj shumë shpejt

Pyetje: Dr.Ademi, Problemi im lidhet me shpeshtësinë. Herën e parë kur bëj seks ejakuloj shumë shpejt. Herën e dytë apo të tretë lodhem shumë dhe shpesh heq dorë.

Diabeti dhe impotenca seksuale

Pyetje nr. 1 Përshëndetje? Doktor. A ka lidhje ereksioni i dobët me sëmundjen e diabetit dhe si mund të dilet nga kjo gjendje? Faleminderit. Përgjigje: Është e vërtetë

Vagina mban erë të keqe

PYETJE: Doktor, Kam një vajzë pesëmbëdhjetë vjeçe që çdo ditë më ankohet se vagina e saj mban erë të keqe. Kjo e detyron që edhe në shkollë t’u

Mbi ejakulacionin e vonuar

DASHNORI IM NUK PRISHET DOT Pyetje : Doktor, Jam në hall dhe nuk di çfarë të bëj! Dashnori im nuk e ka problem të eksitohet seksualisht kur është