Category Archives: Pornografia

Filmat Pornografikë

Pyetje: Më intereson të di a ndodh që të gjithë meshkujt të eksitohen pra tju ngrihet penisi kur shikojnë video pornografike dhe a ka mundësi që disa meshkuj të mos eksitohen dhe a dmth kjo që ai ka ndonjë problem

Çvirgjërimi

Pyetje: Doktor, jam një djalë 22 vjeç dhe kam një problem..zakonisht kur shikojmë me shokët ndonjë video pornografike si psh një vajzë dhe një djalë duke bërë seks për herë të parë dhe asaj vajzës filloj ti dalë gjak nga

Pornografia për fëmijët në internet

Pyetje: Doktor me gjithë respektin që kam për ju, desha të të drejtoj një pyetje e cila ka shumë kohë që më shqetëson: A është problem që një 16 vjeçar të shikojë pornografi sepse i pëlqen dhe i duket interesante

Më pëlqejnë filmat pornografikë

PYETJE: Doktor, Dëshëroja t’u pyesja në rubrikën tuaj të së Dielës, në se ka problem shikimi i filmave pornografike? E kam fjalën në se një njeri e sheh të nevojshme të shohë nga këto filma vazhdimisht, a ka ndonjë problem?

Mbi pornografinë

LAHEM LAKURIQ ME DJALIN 6 VJEC PYETJE: E nderuar redaksi. I nderuar Dr. Ademi. Doja t’u pyesja lidhur me sjelljen ndaj nuditetit me fëmijët. Jam babai i një djali 6 vjeçar . Kam një zakon personal. Unë bëj dush, kryej

Burri shikon filma pornografik dhe masturbon

PYETJE: E nderuar redaksi! I nderuar Doktor! Më falni për shqetësimin, por kam një problem për të cilin vendosa t’u pyes pasi lexova shkrimin tuaj të fundit. Jam 34 vjeç, e martuar me një fëmijë. Kam marrëdhënie seksuale shumë të