Category Archives: Prezervativët

A ulet kënaqësia seksuale nga përdorimi i kondomëve?

Pyetje: Jam? një? vajzë? 15? vjeç .? Jam e? fejuar dhe? bëj? seks? me? të? fejuarin? shumë? shpesh? por? ai? nuk? derdhet? kurrë? brenda? meje? pasi? nuk? përdorim?

A është i sigurtë prezervativi?

Pyetje: Përshëndetje doktor! Kam lexuar apo dëgjuar diku (nuk e mbaj mend se ku) se prezervativi nuk është një mjet absolutisht i sigurt për t’u mbrojutr nga HIV

Bëj seks me partnerë që nuk i njoh

Pyetje Doktor, Më ka takuar që të bëj seks me partnerë që nuk i njoh. Unë e di që kjo është e rrezikshme, por ka ndodhur dhe nuk

Sa të sigurt janë prezervativët?

Pyetje: A është e vërtetë se të gjithë prezervativët mbrojnë nga sëmundjet seksualisht të transmetueshme? Përgjigje: Nga pyetja jote nuk kuptoj në se je djalë apo vajzë, por