Category Archives: Seksi i Sigurte

A është i sigurtë prezervativi?

Pyetje: Përshëndetje doktor! Kam lexuar apo dëgjuar diku (nuk e mbaj mend se ku) se prezervativi nuk është një mjet absolutisht i sigurt për t’u mbrojutr nga HIV

Seksi me shumë partnerë

Pyetje: Doktor, Kam dëgjuar se të bësh seks me shumë partnerë, është diçka e rrezikshme, veçanërisht, për kancerin e qafës së mitrës. Pyetja ime është kjo: Çfarë ndryshimi

Seksi më i sigurtë

E kam titulluar shkrimin “Seksi më i sigurtë”, sepse “seks të sigurtë” nuk ka pasur dhe ende nuk ka. E vetmja gjë e sigurtë në marrëdhëniet seksuale midis

Seksi i Sigurtë

Pyetje: Si mund të kryhet marëdhenie seksuale e mbrojtur? Faleminderit. Pergjigje: Interesimi yt për marrëdheniet seksuale të mbrojtura më duket me vënd dhe me shumë interes për një