Category Archives: Shtatzënia dhe seksi

Pas sa kohësh shfaqen shenjat e para të shtatzënisë?

Pyetje: Dua të  di se pas sa kohe shfaqen shenjat e para të shtatzënisë? Nëse një vajzë mbetet shtatzënë dhe ka vetëm 4 javë (1 muaj)si duhet vepruar

A ngel shtatzënë kur kryen marrëdhënie anale?

Pyetje: Doktor kam një pyejte për ju . Jam një djalë 14 vjec dhe dua të pyes nëse kryej marrëdhënie anale me të dashurën, a mund të mbetet

Nuk më kanë ardhur menstruacionet

Pyetje: Përshëndetje i nderuar dhe i respektuari doktor, jam një vajzë 22 vjec dhe desha të  pyes për një problem timin, jam e fejuar dhe kam kryer marrëdhënie

A mund që të mbetet një vajzë e virgjër shtatzënë?

Pyetje: A mund që të mbetet një vajzë e virgjër shtatzënë, pra duke mos kryer marrëdhënie seksuale por vetëm nëse arrin që sperma të ejakuloj në vrimën e

Kontraceptivet

Pyetje: Doktor jam një vajzë 20 vjecare që nuk kam kryer asnjëherë marrëdhënie seksuale dhe do tju lutesha të më informonit për kontraceptivët femëror, cfarë do të këshillonit

A mund të ketë shenja të shtatzënisë 4 ditë pas kryerjes së marrëdhënieve?

Pyetje: Përshëndetje zoti doktor, desha tju pyes a mund të kem shenja të shtatzënisë 4 ditë pas kryerjes së marrëdhënieve sepse kam disa shenja temperature, vjellje, urinim të

A mund te ngel shtatzënë që në marrëdhënien e parë seksuale?

Pyetje: Përshëndetje, ju kam shkruar dhe një herë më parë, por tani doja të dija dicka për të cilën kam informacione shumë të ngatërruara. Doja të dija nëse

A mund te ngelet shtatzene nje femer e virgjer?

Pyetje: Përshëndetje Doktor kam një pytje për ju a mund të ngelet shtatzënë një femër e virgjër, nëse i dashuri i saj lëshon lëngun spermal në fillim të

Lëngu preejakular

Pyetje: Jam nje djalë 24 vjec nga shkodra, problemi im është se kur shoqërohem me të dashurën kam pak rrjedhje si lëng por nuk është sperma, ka shumë

A ndikon ruajtja per një kohë të gjatë në mundësinë për të ngelur shtatzanë?

Pyetje: Përshëndetje! Jam një vajzë 20 vjece, kam dy vjet që bashkëjetoj me të fejuarin tim 24 vjec dhe kryejmë rregullisht marrëdhënie me masa mbrojtëse. Problemi është se