Category Archives: Shtatzënia dhe seksi

A prishet shtatzënia?

Pyetje: Përshëndetje doktor. Jam një vajzë 17 vje?, e fejuar dhe kam kryer marrëdhënie me të fejuarin tim, por pas një jave kam pasur marrje mendsh dhe dhimbje

A mund të kem ngelur shtatzënë?

Pyetje: Përshëndetje! Une dhe i dashuri im kryem marrëdhënie ndërkohë që une kisha menstruacione.Menstruacionet e muajit të fundit i kisha në datën 5, ndërsa këto të këtij muaji

A është e vërtetë shtatzënia?

Pyetje: Kam kryer marrëdhënie me të fejuarën time dhe pas 1 jave më ka thënë që është shtatzënë. A ka mundësi të jetë e vertet kjo? Përgjigje: Kjo

Si mund të kem një djalë pas 3 vajzave?

Pyetje: Ju përshëndes, jam nënë e 3 vajzave. Dëshiroj të kem një djalë. Nga cila ditë fillon ovulacioni? Ju faleminderit. Përgjigje: Ty të takon të bësh një djalë,

Pas një dështimi është e nevojshme të presësh për të ngelur shtatzënë?

Pyetje: Kam qenë shtatzënë dhe pa e kuptuar dështova. Bëra vizitë dhe doktori më tha që nuk ke nevojë për pastrim. Ka problem të bie sërish shtatzënë apo

A është e mundur të kem ngelur shtatzënë?

Pyetje: Jam e fejuar dhe kam kryer marrëdhënie seksuale me të fejuarin disa herë por pa masa mbrojtëse dhe jemi ruajtur…Një ditë kam vënë re se gjoksi më

A ndikon mosarritja e orgazmës në mundësitë për të patur fëmijë?

Pyetje: Doktor jam një vajzë 19 vjeç. Kam 1 vit që jam martuar dhe nuk kam arritur kurrë orgasmën gjatë marrëdhënies me burrin. Kur masturboj e arrij pa

A ka ngelur shtatzënë?

Pyetje: Përshëndetje doktor. I lexoj me shumë kuriozitet pyetjet dhe përgjigje që ju jepni për ndihmën e të rinjve. Kam një pyetje për ju. Para 1 muaji e

A ngel shtatzënë me fëmijë në gji?

Pyetje: Përshëndetje doktor, unë kam një fëmijë 2 muajsh dhe e kam në gji. A mund të ngel shtatzënë? A mund të përdor barëra kundër shtatzënisë dhe a

Përdorimi i kontraceptivëve

Pyetje: Përshëndetje i nderuar doktor. Jeni shumë i qartë në përgjigjet tuaja.Kam vendosur të përdor kontraceptivët me kokrra që janë për 28 ditë por do doja të më