Category Archives: Shtatzënia dhe seksi

Faktori mashkullor i infertilitetit

Analiza e spermës Sapo të dyshoni? ? se keni probleme me ngjizjen e një fëmije, merrni spermën e burrit dhe çojeni për analizë menjëherë, madje, përpara se? të

Lëngu prespermatik

Pyetje: Doktor, jam një djalë 23 vjeç nga elbasani dhe sa herë që masturbohem ose kryej marrëdhënie me të dashurën në fillim fare del spermë në sasi të

A ndikon gjatësia e penisit në shtatzëninë e femrës?

Pyetje: Përshëndetje, bashkëshorti im? e ka penisin 11 cm të gjatë. A është? në madhësinë? e duhur për të mbetur shtatzënë? Faleminderit! Përgjigje: Nuk thua sa vjeç je?

A nglel shtatzënë me menstruacione?

Pyetje: Doktor, A ngel shtatzënë kur kryen marrëdhënie gjatë ciklit menstrual? Une bëra marrëdhënie me të dashurën time në ditën e katërt dhe të pestë të ciklit dhe

Mundësia për të zgjedhur seksin e fëmijës

Pyetje: Doktor, Jam 28 vjeç, kam cikël të rregullt 28 ditësh dhe kam një vajzë 2 vjeçe. Dëshiroj që fëmijën e ardhshëm ta kem djalë. Ju lutem: A

Shtatzënia dhe Seksi

Pyetje: Doktor, kam një problem . Bashkëshortja ime është shtatzënë në muajin e tretë . Në vizitën që ajo ka kryer , i është këshilluar evitimi i marrëdhënieve

A ngel shtatzënë me menstruacione?

Pyetje: Desha tju pyes nëse mund të ngel shtatzanë kur bëj seks me menstruacione nëse mashkulli lëshon spermën e tij në mua? Përgjigje: Ndonëse? mundësia është shumë e

Metoda e ritmit dhe tërheqjes

Pyetje: Jam një vajzë 23 vjeç dhe kam nevojë për ndihmën tuaj. Kam kryer marrëdhënie seksuale gjatë periudhes së ciklit menstrual, saktësisht ditën e parafundit të tyre. Por

Ç’farë kam doktor?

Pyetje: Përshëndejte doktor. Jam 19 vjeç. Kam kryer marrëdhënie për herë të parë, por jo seks të plotë (vetëm maja e penisit hyri në vaginë). Kam dhembje në

A jam shtatzënë?

Pyetje: Përshëndetje doktor! Jam 23 vjeç. Kam kryer marrëdhënie seksuale për herë të parë, por jo seks të plotë. Vagina ime është hapur pak pasi vetëm koka e