Category Archives: Shtatzënia dhe seksi

A ngel shtatzënë pasi ruhesh për një kohë të gjatë?

Pyetje: Jam një djalë 24 vjeç dhe kam rreth një vit që bej seks me të dashurën. Gjatë kësaj kohe ruhemi prej shtatzënisë. A mundet që ky veprim

Nuk bëjmë dot fëmijë

Pyetje: Jam e martuar që prej 5 vjetësh dhe nuk kam ende fëmijë. Kemi bërë kontrolle të njëpasnjëshme por pa sukses. Burri ka problem me numrin e ulët

Si mund të mbrohemi nga shtatzënia e padëshiruar?

Pyetje: Përshëndetje Doktor, Kam një femër me të cilën ja kaloj shumë mirë,? por kurrë nuk kemi? marrë një vendim për? të bërë seks, mbase jemi të rinj

A jam shtatzënë?

Pyetje: Përshëndetje doktor. Jam një vajzë 20vjeç? nga Tr. Kam një shqetësim. Unë kryej marrëdhënie me të dashurin herë pas here.? Nga hera e fundit? kanë kaluar 2

A e dëmton seksi gjatë shtatëzanisë gruan dhe beben.

Pyetje: Përshëndetje. Jam i martuar dhe ditën që bashkëshortja ime mësoi se ka mbetur shtatzënë e? ka kapur ankthi se mos marrëdhëniet seksuale gjatë shtatzënisë e dëmtojnë atë