Category Archives: Kuriozitete seksuale

Mbi puthjen

Pyetje: Dr. Ademi, Në se dy partnerë puthen në buzë dhe në se mashkulli i mban sytë hapur, a është ky një tregues se ai nuk është i

Të jesh “Seksi” (3)

Mençuria: Domosdoshmëri për të Qenë një Grua Seksuale. Me këtë përhapje që kanë marrë Sëmundjet Infektive Seksuale (SIS) dhe me rritjen e numrit të shtatzënive të? padëshiruara sot,

Të jesh “Seksi” (2)

Seksuale, jo e Pavlerë: Të Ndryshojmë Perceptimin. Ka një vijë kufiri të hollë që shoqëria ka tërhequr, për të dalluar në se një grua do të konsiderohet seksuale

Të jesh “Seksi” (1)

TË JESH NJË FEMËR SEKSI,? JO NJË LODËR SEKSI PYETJE: Doktor, Togfjalët “grua sexy”, “vajzë sexy” i dëgjojmë vazhdimisht në Televizion, në gazetat, revistat, në rrugë e kudo.