Category Archives: Homoseksualiteti

Homoseksualiteti është tërheqje fizike, emocionale, sociale dhe seksuale

PYETJE: Doktor , Kam lexuar me shumë interes në gazetën “Shekulli”, shumë nga përgjigjet tuaja, veçanërisht, përgjigjet dhe shkrimet lidhur me homoseksualitetin. Unë, jam një djalë homoseksual. Kam

Orientimi seksual është proces

Pyetje: Përshëndetje doktor! Të përgëzoj për sinqeritetin dhe profesionalizmin me të cilin i trajton pyetjet tona. Kjo më beri edhe më të sigurtë të të shkruaj, pasi është

A jam une gay?

Pyetje: Pershendetje doktor, jam nje 19 vjecar kam nje problem te madh. Jam i fejuar me nje vajze te cilen e dua pa mase. Marredhenie skemi bere asnjehere

A është e dëmshme të gëlltis spermën?

Pyetje: Pershendetje doktor! Jam nje djale homoseksual 24 vjec. Nuk kam asnje semundje seksualisht te transmetueshme, po ashtu edhe partneri im. Kam shume deshire te konsumoj ose te

A jam unë homoseksual?

Pyetje: Desha të bëj një pytje doktorit, jam një çun 22 vjec dhe pashë para 2 ditëve një emision me homoseksual, dhe dëgjova njërin që tha se nuk

Biseksualizmi

Pyetje: Përshëndetje doktor. Unë jam një djalë 17 vjeç. Kam ndjenja për meshkujt, por un nuk dua të jem homoseksual. Kam partnere femër po për atë nuk kam

A do shoku im i ngushtë të bëjmë seks?

Pyetje: Përshëndetje, doktor. Desha të më përgjigjesh apo të më sugjerosh diçka. Jam një djalë mbi 25 vjeç, kam raporte shumë të mira me një shokun tim, kemi

A mund të ndryshojnë homoseksualët?

Pyetje: Doktor doja të dija a mund të kurohen homoseksualët në Shqipëri? Përgjigje: Homoseksualët, në atë masë dhe në atë shkallë, që mjekohen në të gjithë botën, besoj,

A jam unë homoseksual?

PYETJE: Doktor, Kam një problem shqetësues. Kurrë nuk e kam konsideruar veten gay (homoseksual), por kam filluar të bëj kujdes të tepruar për një shokun tim më të