Category Archives: Interseksi

Mbi Interseksin

Pyetje Doktor, A mund të më shpjegoni se çfarë janë njerëzit me “interseks” dhe sa shpesh haset kjo anomali ? Përgjigje: Sot, termi “intersex”, përdoret më shpesh në

Interseksi

Pyetje: Doktor, Më vjen zor që e bëj këtë pyetje, por jam e detyruar nga gjendja në të cilën jam. Unë kam vagjinë dhe testikula. Kam shumë droje