Category Archives: ORIENTIMI SEKSUAL

Biseksualizmi

Pyetje: Përshëndetje doktor. Unë jam një djalë 17 vjeç. Kam ndjenja për meshkujt, por un nuk dua të jem homoseksual. Kam partnere femër po për atë nuk kam

A do shoku im i ngushtë të bëjmë seks?

Pyetje: Përshëndetje, doktor. Desha të më përgjigjesh apo të më sugjerosh diçka. Jam një djalë mbi 25 vjeç, kam raporte shumë të mira me një shokun tim, kemi

A mund të ndryshojnë homoseksualët?

Pyetje: Doktor doja të dija a mund të kurohen homoseksualët në Shqipëri? Përgjigje: Homoseksualët, në atë masë dhe në atë shkallë, që mjekohen në të gjithë botën, besoj,

A jam unë homoseksual?

PYETJE: Doktor, Kam një problem shqetësues. Kurrë nuk e kam konsideruar veten gay (homoseksual), por kam filluar të bëj kujdes të tepruar për një shokun tim më të

Shoqja është Lesbiane.

Pyetje: Doktor Ademi, Jam shumë e shqetësuar dhe më duhet këshilla juaj. Dyshoj se shoqja ime e dhomës është lesbiane.? Të lutem më ndihmo!. Nga një studente. Përgjigje: