Category Archives: Përgjigje për Pyetjet tuaja

A duhet të shkojë te gjinekologu?

Pyetje: Doktor, Jam një vajzë 17 vjeç që sapo? kam humbur virgjërinë.? Dua të di në se duhet të shkoj për vizitë tek gjinekologu dhe? kur duhet të

Më përdhunoi një i afërm!

Pyetje: Jam një? vajzë? 14-vjeçare dhe më? ka përdhunuar një i afërm kur kam? qënë? më e vogël. Dua të? di a jam e virgjër? Nuk mbaj mend

A jemi ne të dy të virgjër?

Pyetje: Doktor, Jam i interesuar të di se si e përcaktoni ju virgjërinë? Unë dhe dashnorja ime nuk kemi kryer kurrë marrëdhënie të mirëfillta seksuale. Ne të dy,

Të jesh a të mos jesh e virgjër?

Pyetje: Doktor, Jam në vitin e parë të universitetit. Është hera e parë që u largova nga shtëpia. Në shkollë jam njohur me një djalë që tani është

Mbi abuzimin seksual

Pyetje: Doktor, Jam një mësuese e vjetër dhe kam një pyetje që ka kohë që më shqetëson. Fëmijët që ngacmohen ose përdhunohen seksualisht dhe? ata që përdorin droga,

Fantazitë seksuale

Ëndrrat me babanë. Pyetje : Doktor, Shikoj ëndrra vërtet të çuditëshme. Ato fillojnë sikur po flirtoj me një zotni të moshuar dhe shpejt kthehen në një pasion seksual

Ndihem i ftohtë me gruan!

Pyetje: Doktor, Unë e dua gruan, por duke kaluar vitet kam humbur shumë nga dëshira për të bërë seks me të. Cfarë duhet të bëj? Falemnderit. Përgjigje: Kjo

Bëj seks me partnerë që nuk i njoh

Pyetje Doktor, Më ka takuar që të bëj seks me partnerë që nuk i njoh. Unë e di që kjo është e rrezikshme, por ka ndodhur dhe nuk

Sa të sigurt janë prezervativët?

Pyetje: A është e vërtetë se të gjithë prezervativët mbrojnë nga sëmundjet seksualisht të transmetueshme? Përgjigje: Nga pyetja jote nuk kuptoj në se je djalë apo vajzë, por

Seksi me shumë partnerë

Pyetje: Doktor, Kam dëgjuar se të bësh seks me shumë partnerë, është diçka e rrezikshme, veçanërisht, për kancerin e qafës së mitrës. Pyetja ime është kjo: Çfarë ndryshimi