Category Archives: PROBLEME ME ORGASMEN

4 vjet marrëdhënie seksuale pa arritur orgazmën

Pyetje: Doktor jam shumë e shqetësuar. Unë jam 22 vjec. Kam 4 vjet që kam lidhje me një djalë, por akoma nuk e kam arritur orgazmën në marrëdhënie

Nuk e arrij asnjëherë orgazmën

Pyetje: Jam shumë i shqetësuar për aktivitetin tim seksual. Nuk arrij pothuajse asnjëherë në orgazëm me partneret. Edhe eksitimin e kam të vështirë pak në fillim. Desha të

Nuk mund të arrij në orgazëm…

Pyetje: Përshëndetje doktor, jam një vajzë 21 vje?are desha tju pyes.. ka 5 muaj që e kam humbur virgjërinë me të dashurin tim dhe nuk ndiej kënaqësi gjatë

Bëhu një femër që të pëlqen seksi

Pyetje: Përshëndetje doktor, ka 1 muaj që lexoj faqen tuaj. Më pëlqejnë mendimet e tua por desha të bëj edhe unë një pyetje. Jam e martuar, ka 8

Rënia e dëshirës për seks

Pyetje I nderuar seksolog, Jam një vajzë vetëm 22 vjeç, dhe më ka rënë oreksi për seks. Bile bile edhe gjatë marrëdhënieve seksuale kurrsesi nuk po e arrijë