Category Archives: PYETJE DIREKTE NGA LEXUESIT

Ne cilen moshe duhet te fillohen marredheniet seksuale?

Pyetje: Jam nje djale i ri ne moshen 15 vjecare  po kam deshire te di se ne cilen moshe duhet te fillohen marredheniet seksuale? Pergjigje: Marredheniet seksuale jane

Dhimbje gjatë interkursës

Pyetje: Përshëndetje jam një vajzë 20 vjecare dhe kisha nevojë të kuptoja nëse ajo që po më ndodh mua është normale. Eshtë jo e para herë që kryej

Nuk arrij asnjëherë të kënaqem me seks

Pyetje: I nderuar doktor, jam një vajzë 19 vje? nga Tirana. Ka 5 muaj që kam kryer marrëdhënien e parë mirëpo asnjëherë nuk kam arrituar kënaqësi, vagina është

Seksi për herë të parë

Pyetje: Përshëndetje! Do ju lutesha të më kthenit përgjigje pasi ju kam shkruar dhe herë tjetër dhe nuk kam marrë përgjigje! Më nevojitet shumë një këshillë e juaja!

Si të flasim për seksin me fëmijët

Pyetje: Përshëndetje Doktor, në ?farë moshe duhet tju flasim fëmijëve tanë per seksin dhe sa të informuar rreth seksit duhet të jenë ata. Përgjigje: Pyetja jote është shumë

Si ta kthej virgjërinë?

Pyetje: Përshëndetje për ty i nderuar, jam një vajzë nga peja edhe kam humbur virgjinitetin. Tani do të martohem dhe i fejuari nuk e di sepse skam dashur

Gjakderdhje pas marrëdhënies së parë

Pyetje: Përshëndetje unë kam një pyetje. Shpresoj shumë të më përgjigjeni. Kam lexuar gjithë shkrimet tuaja dhe nuk kam parë një përgjigje për problemin tim. Unë kam pas

A ngel shtatzënë me fëmijë në gji?

Pyetje: Përshëndetje doktor, unë kam një fëmijë 2 muajsh dhe e kam në gji. A mund të ngel shtatzënë? A mund të përdor barëra kundër shtatzënisë dhe a

Masturbim duke shtrënguar kofshët

Pyetje: Doktor jam shumë e shqetësuar dhe dua të dëgjoj një përgjigje të sigurtë nga ana juaj . Për shumë kohë kam masturbuar duke shtrënguar kofshët me njëra

A shfaqet sëmundje nga masturbimi?

Pyetje: A mund të shfaqet ndonjë sëmundje nëse i mëshojmë penisit me dorë gati çdo ditë? Përgjigje: E kam thënë shumë herë se masturbimi është seks i sigurtë