Category Archives: PYETJE DIREKTE NGA LEXUESIT

Kur arrihet orgazma?

Pyetje: I nderuar doktor! Unë që ju shkruaj nuk kam kryer ndonjëherë marrëdhënie seksuale. Desha të di cilat janë shenjat që tregojnë se një femër është duke u

A zgjerohet vagina lehte?

Pyetje: Përshëndetje doktor. Unë kam kryer marrëdhënie 2 herë me të dashurën. Herën e parë ishte shumë e vështirë për atë ngaqë ishte e virgjër ndërsa herën e

Nuk ndjej kënaqësi gjatë marrëdhënies

Pyetje: Doktor doja tiu pyesja në lidhje me një problem që kam.? Jam 18 vjeç dhe kur kryej marrëdhënie me të fejuarin nuk ndjej kënaqësi por kam fryrje

Marrëdhënie seksuale për herë të parë

Pyetje: I nderuar seksolog doja tju pyesja rreth herës së parë të një femre, pasi më kanë thënë që është me dhimbje. A është kjo e vërtetë? Përgjigje:

A nglel shtatzënë me menstruacione?

Pyetje: Doktor, A ngel shtatzënë kur kryen marrëdhënie gjatë ciklit menstrual? Une bëra marrëdhënie me të dashurën time në ditën e katërt dhe të pestë të ciklit dhe

Virgjëria

Pyetje: Jam një vajzë 23 vjeç? dhe nuk kam kryer asnjëherë marrëdhënie seksuale por njëherë në moshën 17 vjeç? futa pak gishtin , nuk kam pas as gjakderdhje,

Masturbimi i ndërsjelltë

Pyetje: Përshëndetje i nderuar doktor, jam një djalë dhe desha të bëja një pyetje. A merr infenksion nëse i bëj masturbim një vajze me gishta duke e prekur

Mundësia për të zgjedhur seksin e fëmijës

Pyetje: Doktor, Jam 28 vjeç, kam cikël të rregullt 28 ditësh dhe kam një vajzë 2 vjeçe. Dëshiroj që fëmijën e ardhshëm ta kem djalë. Ju lutem: A

Kruajtje në vaginë

Pyetje: Doktor, jam 19 vjeç, grua e martuar dhe kam tre fëmijë. Problemi qëndron se disa herë më ka rastisur të kem kruajtje në vaginë dhe më kundërmon

Çvirgjërimi

Pyetje: Përshëndetje. Jam një vajzë 19 vjeç. Në disa libra thuhet se virgjëria nuk humbet me futjen e gishtave në vaginë.në disa të tjerë thuhet se po. Jam