Category Archives: PYETJE DIREKTE NGA LEXUESIT

Myku Candida

Pyetje: Jam një? vajzë 23 vjeç. Kam candida . Mjekimin që marr unë duhet ta marrë dhe partneri im? A mund të kryejmë marrëdhënie ndërkohë? Theksoj që është

Metoda për zgjatjen e kohës së prishjes

Pyetje: Përshëndetje Dr.Harxhi. Unë jam një djalë 19 vjeç, mastruboj gati çdo ditë dhe prishem për 15 deri 20 sekonda. A ka ndonje ilaç që e shëron këtë

Më kruhet vagina

Pyetje: Përshëndetje Dr.Harxhi , jam një gocë nga tirana dhe dua të të shpreh një shqetësim…Pasi kam kryer marrëdhënie me të dashurin tim …vagina për rreth ka filluar

Fantazitë seksuale

Pyetje: I nderuar doktor. Jam një djalë 17 vjeç. Unë masturboj shpesh herë..por kur masturboj filloj mendoj gjithmonë për një të afërmen time. Ajo është shumë tërheqëse…edhe kur

Myku në organet gjenitale

Pyetje: Përshëndetje i nderuar doktor ! Jam një djalë 16 vjeç , kam kryer? marrëdhënie me të dashurën time 16 vjeç shumë herë. Ajo u vizitua pak kohë

Dhimbje e vaginës

Pyetje: Përshëndetje, jam 22 vjeç dhe kam kryer marrëdhënie për herë të parë me kondom. Pas 4 ditësh kreva përsëri marrëdhënie, përsëri me kondom por kam shumë djegie

Hera e parë (3)

Disa sugjerime lidhur me interkursën e parë seksuale Kur çifti është gati për eksperiencën e parë seksuale, ata duhet të përpiqen ta bëjnë çdo gjë drejt dhe në

Analizat e gjakut

Pyetje: Përshëndetje doktor , ju lutem të më tregoni se ku mund të kryhen analiza të sigurta gjaku, gjinekologjike dhe ato të hiv pasi nuk kam besim tek

Hera e parë (2)

“Cila është procedura më e mirë për lojën-dashurore dhe periudhën e eksitimit”? Nuk ka një komplet procedurash standarde, që duhet të bëhen. Në të vërtetë, mund të thuhet

Të mos jeni lakmitarë

Pyetje: Un jam një djalë 13 vjeçar dhe i bie me dorë gati çdo ditë. A mund të ketë kjo ndonjë pasojë negative? Përgjigje: Ti ke te drejtë