Category Archives: Shkrime të Doktorit

Puberteti te vajzat

Pyetje: Pershendetje doktor! Une jam nje vajze 19 vjecare dhe kam nje moter qe per 2 muaj mbush 14 vjec. Ajo eshte shume e pakenaqur nga trupi i

Mësohuni me vulvën tuaj

Gabimisht, ju përdorni fjalën vaginë, kur doni të flisni për organet tuaja seksuale. Duhet te dini se gratë dhe vajzat kanë disa organe të jashtme seksuale. Ato janë

është vapë…….

Të ngrohtit e verës bën që t?u avullojë koka. Por, dashuria, në këto ditë të nxehta, ua rrit akoma më shumë temperaturën. Ju keni menduar për një marrëdhënie

“Gra të zakonshme – Seks i jashtëzakonshëm”

Të dashur frekuentues të blogut www.seksologu.com, Para disa muajve, u premtova se do t’u dërgoja, eksperiencat seksuale të jashtëzakonshme, të disa vajzave dhe grave të zakonshme, ashtu siç

Intervistë me doktorin (3)

Kur duhet të fillojë jeta seksuale penetrante vaginale? Mosha mesatare kur të rinjtë fillojnë interkursën seksuale,? ndryshon në varësi të rracës, vendbanimit (fshat ose qytet ), kombësisë, fesë,

Gëzuar!

Me rastin e festave seksologu ju uron GEZUAR! Shendet, fat, suksese dhe lumturi!

Intervistë me doktorin (2)

A bëjnë të gjithë adoleshentët seks? Absolutisht jo. Shumë të rinj edhe në vendet më të zhvilluara janë të virgjër, ndonëse, është e vështirë të dihet ekzakt sa

Intervistë për virgjërinë me doktorin

1-A ka një kufi moshe që përcakton kohën ideale që një vajzë duhet të humbë virgjërinë? Përse duhet respektuar ky kufi? Të lutem argumentoje përgjigjen. Opinioni shoqëror duket

Me rastin e muajit të diabetit

Diabeti: Vjedhësi i kënaqësisë seksuale të grave Për dëmet e diabetit në jetën seksuale të burrave kam shkruar shumë herë. Sot do të shkruaj për dëmet e diabetit

Kontributi i Frojdit në Seksualitetin Human

(Me rastin e 70-vjetorit të vdekjes së Frojdit) Gjysma e parë e shekullit të XX. Njerëzimi përpiqej të shpjegonte sekretet e mendimit njerëzor. Historia kishte ftuar mendjet më