Category Archives: Të Pakategorizuara

Të jesh “Seksi” (3)

Mençuria: Domosdoshmëri për të Qenë një Grua Seksuale. Me këtë përhapje që kanë marrë Sëmundjet Infektive Seksuale (SIS) dhe me rritjen e numrit të shtatzënive të? padëshiruara sot,

Si te besh seks me gruan?

Pyetje: Te kerkoj ndjese per shqetesimin doktor. Une jam nje djale 20 vjec. E dashura ime eshte 23. Asnjehere nuk kemi bere seks, as une as ajo. Puthje

A mund të mbetesh shtatzanë me Klamydia?

Pyetje: Përshëndetje. Më falni nëse po pengoj dicka, por isha duke lexuar në web faqen tuaj dhe shpresoj që do të më ndimoni me pyetjen time. Jam 25

A shkakton dhimbje penisi i madh?

Pyetje: Përshëndetje doktor, Jam një studente në moshën 21 vjeç dhe jam lidhur me një djalë të moshës time. Gjatë marrëdhënies ndiej dhimbje të shumta në vaginë. I

Akti seksual anormal

I vetmi akt seksual anormal është ai që ju nuk mund të performoni. Alfred Kinsey

Jeta dhe seksi

Jeta është një sëmundje seksualisht e transmetueshme. R.D.Laing

Seksi me para dhe seksi pa para

Ndryshimi kryesor ndrëmjet seksit me para dhe seksit pa para është se seksi me para zakonisht kushton më pak. Brendan Francis

Seksi nuk është përgjigja

Seksi nuk është pergjigja. Seksi është pyetja. “PO!” është pergjigja.

Dashuria është përgjigja

Dashuria është përgjigja, por gjatë kohës që jani duke pritur për përgjigjen seksi ? ngre disa pyetje shumë interesante. (Woody Allen)

Njoftim

Të nderuar miq. Për nder të Ditës Botërore të AIDS-it, seksologu.com fillon botimin me pjesë të librit ” HIV/AIDS DHE TË RIJNTË ” të Dr. Adem Harxhit, si